Samen weer (en meer) plezier met je paard 

- Inspiratie weken -

De inspiratie weken zijn inmiddels al weer voorbij, wat was het leuk! Ik ga zeker nog een keer deze weken organiseren. Wanneer precies moet nog gepland worden. Wil je weten wanneer we weer gaan starten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte! 

Je hebt al een tijdje een eigen paard, hij of zij is je alles, je gaat er dagelijks naar toe en je hebt lieve stalgenootjes die altijd voor je klaar staan. Maar toch, en zeker nu de dagen korter worden en de modder tot je enkels komt, knaagt het aan je. Ga je elke dag nog wel met plezier naar je paard?

Bijna iedereen loopt hier ooit tegenaan bij het hebben van een eigen paard, de sleur waar je in terecht komt van het ´verplichte´'dagelijks naar stal gaan, het maar moeten rijden (anders loopt hij misschien te weinig) en elke keer het zelfde rondje in de bak of in het bos om de hoek. Je gaat wel naar stal, maar je moet je er steeds meer toe zetten. Maar dat is niet wat je voor ogen had toen jij opzoek ging naar jouw paardenmaatje, toch?

Start het nieuwe jaar met een frisse wind en sluit je aan bij de ´Samen weer (en meer) plezier met je paard - Inspiratie weken´. In dit 6 weken durende traject neem ik jou en een groep paardeneigenaren mee in een programma vol met nieuwe ideeën waar jij nieuwe inspiratie op gaat doen voor jezelf en je paard. Zodat jullie samen als een team weer het plezier terug vinden. 

Wat kan je verwachten tijdens de inspiratie weken?

  • 6 weken lang nieuwe inspiratie op doen en hierdoor het plezier met je paard weer terug vinden
  • Elke week nieuwe challenges die uitdagen om iets nieuws te proberen
  • Samen met een groep paardeneigenaren je verhalen delen & nieuwe mensen leren kennen

Ik kan natuurlijk niet alles verklappen ;-) maar thema´s waar we mee aan de slag gaan zijn o.a. heel veel variatie mogelijkheden hoe je jouw paard genoeg beweging kan geven op en naast je paard (je hoeft dus niet te rijden met je paard), je leert massagetechnieken die je kan toepassen op je paard en je gaat aan de slag om uit te vinden wat jullie samen nu echt gelukkig maakt! 

Niet alleen de komende 6 weken maar ook in de periode daarna kun je hier mee bezig blijven. 

Wat moet je weten over de inspiratie weken?

  • Je hebt een Facebook profiel nodig om mee te doen (via de besloten Facebookgroep ga je het meest contact hebben)
  • Inschrijven doe je door middel van het inschrijfformulier. 
  • Je hoeft niet te rijden op je paard en ook hoef je geen nieuwe materialen aan te schaffen. De inspiratie weken zijn dus geschikt voor elke paardenleeftijd en niveau!