- online programma -

Leer kritisch kijken naar je eigen paard


De inschrijving is inmiddels gesloten en het online programma is gestart! Wil je mee doen met de volgende ronde? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte!

Jij hebt een eigen paard, misschien heb je hem pas net of je bent al heel wat jaartjes samen. Je zorgt zo goed mogelijk voor hem of haar natuurlijk. Maar toch twijfel je soms, weet ik eigenlijk wel genoeg? Tijdens het online programma ´Leer kritisch kijken naar je eigen paard´ leer je in 6 weken om met een frisse blik en een flinke dosis kennis naar je paard te kijken. 

Tijdens het programma neem ik je elke week mee in een ander thema. Zodat we echt de diepte in gaan en er voor elke paardeneigenaar nieuwe informatie te voorschijn komt. Onderwerpen die voorbij komen zijn o.a. bespiering, paardenmassage & stretchen, vacht, voer, hoeven, training & rust, leefruimte en het management rondom je paard. Een breed scala aan onderwerpen die dus in 6 weken uitgediept worden. 

Ook krijg je bij dit programma mijn zelfontworpen worksheet ´Logboek van mijn paard´ (ter waarde van 14,95 euro) gratis! Waarin je overzichtelijk alles in kwijt kan rondom het management van je paard. 

Via een besloten Facebookgroep waar alleen deelnemers van het programma toegang tot krijgen gaan we aan de slag. Ik deel hierop de theorie, opdrachten, challenges, uitgebreide video´s en foto´s. Er is ruimte voor alle vragen die je maar wilt stellen en doordat jezelf foto's en filmpjes kan delen die ik vervolgens uitgebreid ga bekijken, krijg je ook feedback van mijn kant en heb je ruimte om met andere deelnemers te sparren. Zo leert iedereen weer van elkaar en krijg je van meerdere paarden voorbeelden te zien. 

Schrijf je nu in met Early Bird korting. Betaal nu maar 39,- euro, de normale prijs is 79,- euro dus dat is bijna 50% korting!

Na dit online programma heb jij een uitgebreide basis kennis opgebouwd en zie je ineens hele andere dingen bij jouw paard maar ook bij die van anderen. We stellen uiteraard geen diagnoses, want we zijn immers geen dierenarts. Maar je kunt wel signalen herkennen en beschrijven wat je ziet. Het voordeel hiervan is dat je sneller problemen kan signaleren zodat grotere blessures of problemen voorkomen kunnen worden, je eerder gepaste hulp kan inschakelen en de dierenarts of therapeut op de juiste manier kan uitleggen wat je eigen bevindingen zijn.

Wil je mee doen? schrijf je dan in via onderstaande link in de groene balk. Wil je nog meer weten? Stuur mij dan een berichtje. Maandag 27 maart gaan we starten, spreek ik je dan? Liefs, Francis